Platges

Platja del Mineral

Dins del terme de Cervera de la Marenda, seria la primera platja de la Costa Vermella. El trajecte a peu pel camí de ronda des de Portbou no supera els vint-i-cinc minuts.

Sol ser un lloc tranquil i amb poca aglomeració de gent.

Cala de les Freses

És la cala més septentrional de la Costa Brava. S'hi accedeix pel camí de ronda i, des de Portbou, no hi ha més de quinze minuts a peu. És una platja de grava encarada a migjorn.

Cala del Pi

Dins la badia de Portbou, la Cala del Pi, tot i no ser gaire lluny del centre, acostuma a ser força solitària. En aquesta platja s'hi sol practicar el naturisme.

Cala de les tres platgetes

Cala propera al nucli de Portbou, s'hi accedeix pel camí de ronda cap al nord i el trajecte no sol ser de més de deu minuts. Un lloc prou tranquil.

Platja petita de Portbou

La Platja Petita està situada a la banda nord-occidental de la badia de Portbou, separada de la Platja Gran per una immensa roca i pràcticament dins del poble tot i que una mica arraconada.

Platja Gran de Portbou

És la platja principal i més extensa de Portbou, situada en un arc entre l'Ajuntament i les antigues casetes de pescadors. A tocar del passeig marítim, té tots de serveis de restauració a tocar.

Cala el Claper

 Cala petita i amagada a la part sud de Portbou, passat el port. S'hi accedeix per unes escales que parteixen del primer revolt tancat de la carretera vella. 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • Blanco Icono de Instagram

Segueix-nos

© 2020 - Hostal Portbou