Enologia

phpThumb_generated_thumbnail.jpeg

Celler Hugas de Batlle (Colera)

Des de 2002, Hugas de Batlle, elabora vi a partir de les vinyes de les comes i els costers de la vall de Colera entre el mar i Molinàs. Això els ha permès presentar vins de gran qualitat fets amb mètodes i dinàmiques que no són gelosos d'explicar.

Hugas de Batlle ofereix visites guiades i tastos per conèixer el seu vi per fora i per dins.

5 minuts en tren o 10 minuts en cotxe, des de Portbou.

espelt.jpg

Espelt viticultors (Vilajuïga)

Hereus d'una llarga tradició familiar, la nova generació d'Espelts han decidit també fer de la vinya i el vi la seva passió i la seva vida. I projectar, des d'aquesta talaia mediterrània, la cura i l'amor en el seu producte.

15 minuts en tren o 20 minuts en cotxe des de Portbou.

maspolit.jpg

Celler Mas Pòlit (Vilamaniscle)

D'una tradició vitivinícola de més de 700 anys, el Mas Pòlit està situat al nord-oest de la comarca de l'Alt Empordà, dins el terme municipal de Vilamaniscle, al peu dels darrers contraforts meridionals dels Pirineus, entre els Parcs Naturals de l'Albera i del Cap de Creus.

40 minuts en cotxe, des de Portbou.

Celler-Cooperatiu-dEspolla.-Espolla..jpg

Celler Cooperatiu d'Espolla

El Celler Cooperatiu d’Espolla és una de les empreses vinícoles amb més llarga tradició a la comarca de l’Alt Empordà ja que va ser fundat l’any 1931 per un grup de viticultors que volien millorar la qualitat dels seus productes i comercialitzar-los degudament. 

30 minuts en cotxe, des de Portbou.